این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!
انتشار: مرداد 03، 1401
بروزرسانی: 17 تیر 1404

این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!

این 9 غذای محلی یزد، حرف اول را خوشمزگی می زنند!

برای پخت کلانه ابتدا سبزی پیچک را خرد و با خمیر نان مخلوط می کنند و بعد روی ساج می پزند. بعد از پخته شدن با روغن کرمانشاهی چرب و خوشمزه اش می کنند و به همین سرعت این پیتزای محلی آماده خوردن است. در فهرست غذاهای سنتی استان کرمانشاه غذای دیگری از خانواده آش ها وجود دارد که به آش کشک و بادمجان معروف است. آش کشک و بادمجان یک غذای پرکالری اما خوشمزه است که نمی توانید به راحتی از خوردن آن چشم پوشی کنید. در این غذا گوشت چرخ کرده، هویج، آرد نخودچی، تخم مرغ، تره، جعفری، سیب زمینی و ادویه به کار می رود.

  • اگر در فصل بهار گذرتان به ارومیه افتاد حتما کنگر خورش ارومیه را امتحان کنید.
  • مواد تشکیل دهنده این غذا بادمجان کبابی، سیر، تخم مرغ، نمک و فلفل و گوجه است.
  • این موضوع را زمانی مشاهده خواهید کرد که در روزهای آخر هفته و ایام خاص سال مانند تعطیلات چند روزه که افراد بسیاری به نوشهر سفر می کنند، جمعیت زیادی را در رستوران مشاهده کنید.
  • مصرف کم نمک، شکر و روغن و استفاده زیاد از سیر و پیاز نیز از جمله ویژگی های این غذاها هستند.
  • این غذاها نمونه هایی معروف از دستپخت این کردهای باسلیقه است.

در نهایت، طعم و بوی انواع غذاهای اصیل ایرانی در این رستوران همان چیزی است که حضور شما را در این محیط به یکی از زیباترین تجربه های زندگی تان تبدیل می کند. در منو رستوران مس توران انواع غذاهای اصیل ایرانی مثل کباب، خورشت و ته چین دیده می شود. همچنین رستوران مس توران علاوه بر ناهار و شام، در وعده صبحانه نیز پذیرای مشتریان است. این غذای اصیل هم ترکیبی از هویج، گوشت چرخ کرده، ادویه، سیب زمینی، سبزیجات و آرد نخودچی است. این کوفته را می توانید به همراه سالاد یا سبزی خوردن و نان سنگک میل کنید. آش شولی از قدیمی ترین و اصیل ترین غذاهای یزدی است که قدمتش حتی به بیش از 500 سال نیز می رسد.

معرفی لیالی لبنان مشهد

چابهار هم مانند هر شهر دیگری کدبانو و آشپزهای هنرمند و ماهری دارد که غذاهای چابهار را به طرز مخصوصی تهیه می کنند و طعم و عطر بی نظیری به آن می بخشند. به همین دلیل قصد داریم که غذاهای سنتی و معروف چابهار را معرفی کنیم، تا اگر به آنجا سفر کردید و به رستوران های این شهر سری زدید، از بهترین و معروف ترین غذاهای مخصوص خود چابهار میل کنید. اما ما امروز سعی داریم غذاهایی فوق العاده و بسیار لذیذ که در کنار انواع چاشنی های بومی، بسیار وسوسه انگیز است را به شما معرفی کنیم. برای تعطیلات خیلی ها دوست دارند راهی شهرهای سرسبز شمال شوند، شهرهایی که به غیر از جاذبه های منحصربفرد غذاهای خوشمزه ای هم دارد. در این مطلب سفرزون می خواهیم به چشیدن طعم چند غذای خوشمزه برویم.

لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا

این غذاها که تنوع آن ها هم کم نیست، در کنار مکان های دیدنی به عنوان نماد شهر اصفهان چه برای گردشگران داخلی و چه برای توریست های خارجی جالب توجه هستند. اگر آشنایی با فرهنگ غذایی استان اصفهان برای شما جذابیت دارد، یا از آن دسته افراد خوش خوراکی هستید که دوست دارید همیشه غذاهای جدید را امتحان کنید، این مطلب دقیقاً برای شما نوشته شده است. این غذا را در اکثر شهرهای ایران با طعم های متفاوت طبخ می کنند؛ اما خوردن کله جوش به خصوص در فصل های سرد در زنجان خالی از لطف نیست. کله جوش در زنجان با گوشت، قارچ، پیاز، نخود، عدس، سبزیجات معطر، تخم مرغ، ماست و کشک تهیه می شود. امتحان کردن طعم این غذای هوس برانگیز را در فهرست غذاهای امتحانی تان در سفر به زنجان قرار دهید. و تعداد زیادی از جهانگردان برای تست غذاهای اصیل راهی کشورهای مختلفی می شوند.

سوتی پلو یا پلو شیر که از غذاهای محبوب و محلی شهر اردبیل است، مردم محلی آن را در شب های بلند زمستان با قیسی یا کشمش و شب های چهارشنبه سوری با ماهی دودی سرو می کنند. ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که واژه «سوتی» چه ارتباطی با این غذا دارد؟ واقعیت این است که سوتی در زبان آذری، به معنی «شیر» است، به همین دلیل با نام سوتی پلو آن را می شناسند. اگر برای اولین بار اسم این غذا را بدون دیدن هیچ تصویری از آن بشنوید، شاید شیربرنج را در ذهن خود تصور کنید. هر چند که در تهیه هردوی این غذاها، از شیر استفاده می شود، اما روش طبخ و سرو هر کدام با هم تفاوت دارد. در شیرپلو، به جای اینکه هنگام پختن برنج، آب به آن اضافه کرده تا برنج داخل شیر نرم شود. گیلاخه، از گیاهان بهاری است که در بعضی از کشورها می روید و آن را در پخت بعضی از غذاهای محلی خود استفاده می کنند.