طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
انتشار: تیر 05، 1400
بروزرسانی: 17 تیر 1404

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی

این مواد برای 12 نفر کفایت می کند.برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز نگینی شده را به همراه ادویه ها تفت دهید. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و بین 15 تا 20 دقیقه مواد را تفت دهید تا سیب زمینی کاملا پخته شود. در 3 تا 4 دقیقه پایانی نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی یکی از انواع سمبوسه ها می باشد که می توانید به راحتی آن را برای شام و نهار تهیه کنید.

  • در ادامه با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با ما همراه باشید.
  • سمبوسه یک غذای لذیذ ایرانی است که در مناطق جنوبی و شرقی ایران طبخ مخصوص را نیز دارد و در سراسر ایران به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب شناخته شده است.
  • پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

موقع ریختن مواد داخل نان لواش روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید، نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. لازم به توضیح است که به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش پیش می رود، اما شما می توانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید. موادی که در ادامه می آید برای 4 نفر مناسب است، در صورت نیاز، با حفظ نسبت ها، مواد سمبوسه گوشت را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسه های بیشتری داشته باشید. به علاوه در نظر داشته باشید که انواع سمبوسه با گوشت چرخ کرده با اضافه کردن مواد دیگر چون سبزیجات معطر، قارچ و …، تنوع پیدا می کنند. به این شکل شما می توانید انواع سمبوسه با طعم های جدید را در منزل آماده کنید. پس از اینکه پیاز سبک شد، زردچوبه را به همراه فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

سمبوسه سیب زمینی با خمیر

اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید. سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با همدوره همراه باشید.

دستور\xa0تهیه سمبوسه پیتزایی:

در این مقاله از مجله اینترنتی لی لی مگ قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سمبوسه کلاسیک آشنا کنیم. با یادگیری این دستور می توانید همه انواع سمبوسه را به راحتی درست کنید. از معروف ترین انواع سمبوسه در جهان می توان به سمبوسه سیب زمینی ، سمبوسه گوشت ، سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی اشاره کرد.

۱. سمبوسه گوشت

انواع سمبوسه به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای کودکان دلبندتان و البته همه ی اعضای خانواده ی شماست. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید ولی حواستان باشد در مصرف غذا های سرخ کردنی و فست فود ها زیاده روی نکنید. در ادامه نان های لواش را به صورت طولی با اندازه ۱۰ در ۳۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس ۱ قاشق سر پر از مواد سیب زمینی در ابتدا هر نان قرار داده و آنرا به صورت مثلثی جمع می کنیم.