
بروزرسانی: 17 تیر 1404
عکس غذا خارجی عکس نودی
عکس غذا خارجی عکس نودی
برای به دست آوردن این شیره، تمر هندی را در یک ظرف بریزید، رویش آب جوش بریزید و چند دقیقه به حال خود رها کنید. سپس یک کاسه بزرگ تر را زیردستتان بگذارید و روی آن یک آبکش نگه دارید. تمر هندی را همراه با آبی که به آن اضافه شده در آبکش بریزید و با دست کمی بمالید تا هسته ها و پوست ها جدا شوند و عصاره آن در کاسه بزرگ بریزد.
- در واقع موساکا در یونان، درست شبیه به لازانیا در ایتالیا است.
- سوسیس یک فرآورده گوشتی است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود.
- هنگامی که روغن داغ است، گوشت را به مدت کوتاهی برای سرخ کردن اضافه کنید و سپس آن را اضافه کنید تا سس خوشمزه سیب و پیتزا را برای افزایش عطر گوشت اضافه کنید.
- اما شما می توانید در یک رستوران محلی به نام جینز فانتین\xa0(Jane’s Fountain) در هونولو \xa0آن را بخورید.
- چاشنی این کباب که از تفت گوجه فرنگی، روغن زیتون، فلفل و سبزیجات معطر مانند نعنا، ریحان، جعفری و ادویه های مخصوص تهیه می شود آن را به یکی از خوشمزه ترین کباب های دنیا تبدیل کرده است.
آش رشته، یکی از محبوب ترین آ ش های ایرانی است که در لیست بهترین غذای ایران از دید خارجی ها قرار می گیرد. برای تهیه آش رشته سبزیجات مخصوص آش، پیازداغ، سیرداغ و انواع حبوبات را باهم ترکیب کرده و در انتها رشته را به آن اضافه می کنند تا خوب پخته شده و جا بیفتد. آش رشته با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزئین شده و سرو می شود. ایرانی ها این غذا را در ماه رمضان بر روی سفره افطار قرار داده یا به عنوان نذری در مراسم های مختلف تهیه می کنند.
آش یارمه
همچنین مردم گرجستان علاقه زیادی به نان ملی و متفاوت خود دارند که نام آن خاچاپوری می باشد. علاوه بر آنها یکی از غذاهای خیابانی محبوب چین اسپرینگ رول نام دارد. همچنین کوشاری یکی از غذاهای ملی مصر است و سمبوسه جزو غذاهای پرطرفدار هندی ها محسوب می شود. اگر بخواهیم یکی از غذاهای محبوب خاورمیانه را نام ببریم باید از حمص یاد کنیم.
مواد لازم برای تهیه قلیه میگو:
این غذای محبوب که بازیگر اصلی آن خلال بادام درختی است بیشتر در مهمانی های رسمی و مجالس مهم سرو می شود. قایرمه یکی از غذاهای محلی کردستان است که اگر فقط به تصویر آن نگاه کنید فکر می کنید مرغ سوخاری است؛ اما باید بگوییم قایرمه درواقع کنگر سوخاری است که همراه نان یا برنج سرو می شود. کنگر گیاه کم یابی است که بیشتر در فروردین پیدا می شود، به همین خاطر اهالی کردستان در سایر فصل های سال به جای کنگر از کرفس سوخاری برای درست کردن قایرمه استفاده می کنند. جغوربغور (جیغیر بیغیر، چغول پغول) نوعی خوراک است که طبخ سریع و آسانی دارد و از غذاهای محلی و خاص زنجان به شمار می رود. البته این غذا در شیراز هم درست می شود اما به آن، توتُوِی یا توتابه ای می گویند.
اصلا هم شباهتی به بشقاب های سبزیجات و سبکی که این روزها مصرف می شوند، ندارد. اگر از آمریکایی ها در مورد غذاهای مورد علاقه شان بپرسید، متوجه می شوید که پاسخ های متفاوتی از آن ها وجود دارد. اگر از آن ها بپرسید که غذای آمریکایی مورد علاقه شان چیست، احتمالاً غذاهایی مثل همبرگر، هات داگ، ماکارونی و پنیر و پای سیب را می شنوید. به عنوان مثال، در نواحی آمریکای شمالی می توانید غذاهایی مثل لابستر یا تو چودر خرچنگ را پیدا کنید. در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید. روش پخت غذا در کاجون و کرول معمولاً بیشتر توسط مهاجران کانادایی و فرانسوی نشأت گرفته است.