
بروزرسانی: 17 تیر 1404
غذاهای سنتی کیش معرفی 18 غذای محلی کیش + رستوران و آدرس رسپینا
غذاهای سنتی کیش معرفی 18 غذای محلی کیش + رستوران و آدرس رسپینا
بنابراین هنگام مسافرت و بازدید از مناطق گردشگری هر شهری، فرصت چشیدن غذاهای محلی منطقه را از دست ندهید و با امتحان کردن طعم های متنوع، لذت سفر را برای خودتان بیشتر کنید. پس از آن، گندم نرم شده را روی سینی ریخته، آن را صاف کرده و در معرض نور خورشید قرار می دهند تا خشک شود. وقتی که گندم کامل خشک شد، آن را در هاون می کوبند تا به ترکیب موردنظر به نام «پتله» برسند. در زمان طبخ این غذا، پتله را با عدس، گردو و پیازداغ ترکیب می کنند و سپس به آن زردچوبه، روغن حیوانی و نمک را نیز اضافه می کنند. پس از طبخ غذا، به رنگ قهوه ای در می آید که معمولا آن را همراه با پیازداغ و کشمش میل می کنند.
- آش گوشواره یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که شیوه پخت آن با آش های دیگر تفاوت زیادی دارد.
- شیرینی ها انواع مختلفی دارند و در قومیت های مختلف ایرانی نیز شیرینی های گوناگونی وجود دارد که آموزش این شیرینی ها در آموزش آشپزی خالی از لطف نیست.
- مواد تشکیل دهنده این کباب مثل کباب های دیگه ست با این تفاوت که گوشت رو با رب انار و گردو و سبزیجات محلی تازه و سیر و فلفل طعم دار میکنند که عطر و طعم فوق العاده ای رو گوشت به خودش میگیره.
- این استان زیبا با شهرهای دیدنی و مردمان خون گرمی که دارد، با غذاهای خوش طعم و به خصوص غذاهای دریایی از ماهی کبابی تا سس های مختلف با نان های گرم از مهمانان خود پذیرایی می کند.
- البته فهرست غذاهای گیلانی به اینجا ختم نمی شود و به یک مقاله جداگانه نیاز دارد.
آشپزان برای اینکه بتوانند این حجم از آش را درست کنند هرچه به دستشان می رسید از گوشت گوسفند یا گوساله گرفته تا حبوبات مختلف و سبزی را در دیگ می ریختند تا بپزد. بعد از این که برنج حاضر شد در کنار خرما یا کشمش تفت داده شده آماده سرو است. بعضی وقت ها اردبیلی ها این برنج خوشمزه را با تن ماهی یا ماهی دودی هم نوش جان می کنند. اگر از دست پخت گیلانی ها خوشتان می آید، قطعاً غذای مازندرانی ها را هم دوست خواهید داشت. با این که تنوع غذاهای مازندرانی زیاد است و تعداد زیادی از غذاهای دو استان گیلان و مازندران باهم مشترک هستند. مازندران همان استانی است که با اولین تعطیلات همه اهالی تهران، ماشین ها را روشن می کنند و به سمتش روانه می شوند.
جاهای دیدنی قائمشهر ؛ معرفی زیباترین جاذبه های گردشگری و تاریخی
یکی دیگر از انواع نان ایرانی و معروف در استان آذربایجان شرقی نان اهری است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. همچنین این نان خوشمزه از آرد، روغن، شکر، ماست پرچرب، تخم مرغ، زنجبیل، وانیل، بیکینگ پودر و سرکه سفید تهیه می شود. روی نان اهری را با موادی نظیر شیره انگور، تخم مرغ، روغن و زعفران می پوشانند. ماده اصلی در تهیه تمام نان ها آرد گندم است، البته برخی از نان ها را با آرد جو یا برنج نیز تهیه می کند. اضافه کردن برخی مواد اولیه مانند شکر، خرما و … موجب تهیه نان هایی با طعم شیرین و متفاوت می شود.
معروف ترین غذاهای محلی ایران به تفکیک استان ها:
این غذای گرجی از ترکیب گوشت (گوشت مرغ، گاو، گوسفند، خوک یا بره) با سس آجیکا، ادویه و سبزی جات تهیه می شود. سس آجیکا هم نوعی چاشنی به خصوص است که در طبخ غذاهای محلی گرجستان استفاده می شود و ترکیبی از سیر، سبزی جات تازه، فلفل و ادویه است. آجیکا برای طعم دار کردن گوشت در غذاهای گرجستان کاربرد زیادی دارد. با تقریب بالایی، خاچاپوری را می توان یکی از معروف ترین غذاهای گرجستان دانست. این غذای لذیذ در عین سادگی، بسیار دل چسب و خوشمزه است و از ترکیب نان با پنیر و ادویه تهیه می شود.
جاهای تفریحی شیراز
در کنار کیفیت بالا، فضای خاص و سرویس دهی مطلوب، قیمت غذاهای هفت خوان را معمولا گران ارزیابی می کنند. غذاهای رستوران هفت خوان را به صورت آنلاین یا تلفنی نیز می توان سفارش داد و درب منزل تحویل گرفت. انواع عرقیات گیاهی چون کاسنی، شاطره و بهارنارنج و شربت های سنتی مثل خیار و سکنجبین را نیز می توان در این رستوران کوچک و زیبا میل کرد. تنها باید توجه داشت که به دلیل فضای کمی که در اختیار رستوران قوام است، باید از قبل میز خود را رزرو کنید تا به مدت طولانی در صف انتظار نمانید. کوفته های آماده را پس از کمی سرخ کردن در سس حاوی رب گوجه فرنگی و پیازداغ انداخته و اجازه می دهند تا پخت آن کامل شود.