
بروزرسانی: 17 تیر 1404
لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
لیست آموزش طرز تهیه غذاهای اصیل ایرانی برای شام و ناهار
کبه به شکل کوفته ای گرد و مغزدار درآمده و در روغن شناور و سرخ می شود. کوفته آب سماق یا همان شفته سماق با طعم ترش و ملس خود از شما دل می برد. قزوین به عنوان یکی از شهرهای قدیمی ایران،که در دوره صفویه به عنوان پایتخت انتخاب شده بوده، آثار باستانی و مناطق گردشگری مختلفی دارد. در این غذای محلی نوبرانه از کنگر استفاده می شود که گیاهی کوهی است و در دامنه کوه های ارومیه در فصل بهار یافت می شود. برای پخت دلمه کلم موادر دلمه در برگ های ظریف و خوش مزه کلم سفید پیچیده و پخته می شود.
- جالب اینجاست که اوایل این غذا را به عنوان غذای درباری می شناختند و مردم عادی از وجود این غذا خبر نداشتند.
- ناگفته نماند که کردها از ماهر ترین طباخ های ایرانی هستند که در بیشتر شهرهای کشور عزیزمان هم به این پیشه مشغولند.
- از این نان به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده می شود که به همراه چایی ترکیبی فراموش نشدنی برای شما می سازد.
- آش همیشه در برنامه ی غذایی ایرانی ها جا داشته است، تا حدی که به کسی که در ایران غذا می ;پزد، آشپز گفته می شود.
سماق دارای خواص زیادی از جمله مبارزه با عفونت، آنتی اکسیدان بودن، درمان دیابت و غیره می باشد. دلمه برگ مو از ان غذاهاست که در همه جای ایران طبخ می شود و رسپی عمومی آن تقریبا یکی بوده و تنها تفاوت آنها در چند نکته کوچک است. برگ مو همان برگ درخت انگور می باشد که درون آن را از مواد میانی ای که حاوی گوشت مچرخ کرده می باشد پر می کنند. این غذا از غذاهای جنوبی و مربوط به شهر زیبای بوشهر می باشد. دمی دخلاخ که با نام های دیگر نظیر دمی لخ لخ بیا دمپختک ماهی شناخته می شود، از فیله ماهی و تمر هندی تشکیل شده و به همین دلیل کمی ترش مزه است. البته یک رسپی متفاوت نیز دارد که در آن از ماهی و لیمو عمانی استفاده می شود.
طرز تهیه غذاهای فوری و خوشمزه با مرغ
سپس این پیتزایی که تهیه کرده اید را برای مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید که سطح پنیر و خمیر پیتزا خوب برشته شود. اگر بخواهید برشته تر باشد می توانید تنظیمات فر را برای 3 دقیقه آخر روی حالت گریل بگذارید و بعد از فر بیرون آورده و پنج دقیقه استراحت دهید تا خنک شود. برای تزیین هم می توانید جعفری خرد شده یا ریحان روی پیتزا بگذارید. حالا پیتزا ایتالیایی مرغ و قارچ شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.
دستور پخت انواع غذای خوشمزه با گوشت مرغ
در این آش انواع حبوبات نظیر لوبیا قزمز، عدس و نخود، برنج و دوغ چکیده می ریزند. سیر داغ و پیاز داغ هم برای تزئین و هم برای خوشمزه شدن روی آش ریخته می شود. اگر به شیراز سفر کردید، خوشمزه ترین غذاهای سنتی شیرازی را می توانید در این رستوران ها بخورید. زمانی که ترشه تره می خورید، طعم انواع سبزی های خوش عطر را حس می کنید.
طرز تهیه غذای فوری با سبزیجات
رستوران چلویی به عنوان یکی از بهترین رستوران های اصفهان، آنقدر زیبا ساخته شده که لیاقت میزبانی از مهمانان شهر اصفهان را داشته باشد. فروردین سال 1346 بود که درهای رستوران شهرزاد اصفهان برای اولین بار به روی مردم باز شد. آقای عبدالرحیم فرودستان حدود 2 سال زحمت کشیده بود تا بتواند چنین روزی را ببیند. به جرات می توانیم این رستوران را به عنوان یکی از بهترین رستوران های اصفهان به شما معرفی کنیم.