لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف
انتشار: خرداد 19، 1400
بروزرسانی: 17 تیر 1404

لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف

لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با طعم های لذیذ از 12 کشور مختلف

غذا یک راه منحصر به فرد برای این است که افراد به یکدیگر نزدیک شوند، تجربه های خوبی ایجاد کنند و یک پیش زمینه خوب در آن ها به وجود بیاید. همانطور که در زبان انگلیسی از کلمات مختلف کل دنیا استفاده می شود؛ در غذاهای آمریکایی هم از طعم های مختلف کل دنیا استفاده می کنند. در اوایل دوران پیدایش آمریکا، روش پخت غذاهای آمریکایی تحت تأثیر اروپایی ها و آمریکایی های بومی بود. کم کم با گسترش فرهنگ ها در آمریکا، سبک پخت غذا به روش مکزیکی و اسپانیایی به فرهنگ معرفی شد. با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند.

  • مردم اتریش این خوراکی خوشمزه را با قهوه ی بعدازظهر خود میل می کنند.
  • پس اگر برای یک مهمانی و دورهمی خاص به دنبال دستور غذاهایی از سر تا سر دنیا می گردید این مطلب مخصوص شما است.
  • ماکارون پرفروش ترین شیرینی فرانسوی است که در طعم های متنوعی تهیه می شود.
  • آنها نماد ثروت و رفاه هستند، زیرا رنگ و شکل آنها شبیه یک نوار طلا است.
  • ۲ ساقه پیازچه را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.برای تهیه ی املت سوسیس ابتدا باید در تابه ای مقداری روغن به همراه کره اضافه کرده و آن را روی حرارت بگذارید.
  • هر دو نوع سبزی های تازه و خشک شده در فرهنگ غذایی ایرانی به چشم می خورد.

مردم ترکیه معمولاً بالیک اکمک را به همراه سس های محلی در کنار ساحل میل می کنند. دلمه یکی دیگر از غذاهای معروف ترکیه استانبول است که طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولاً با استفاده از موادی مانند برنج، گوشت، سبزیجات و به صورت دلمه فلفل و یا دلمه برگ مو تهیه می شود. بد نیست بدانید که در سواحل استانبول و شهرهای ساحلی می توانید دلمه صدف هم پیدا کنید.

طرز تهیه هش براون، صبحانه خوشمزه امریکایی با سیب زمینی

سپس با قاشق از مخلوط برداشته و دو طرفش را داخل روغن سرخ می کنیم. در صورت تمایل می توانید آن را با دانه های کنجد تزیین کنید. مقداری تخم مرغ زده شده را با مقدار کمی کره یا روغن در تابه ای بپزید و سپس آنها را دور موادی که اغلب شامل پنیر، سبزیجات یا ترکیبی از آنهاست، بریزید. هر نوع سبزی طعمی عالی در املت دارد و شما واقعاً می توانید مواد مغذی فراوانی از آنها دریافت کنید. سه نوع اصلی از سوپ سولیانکا وجود دارد که مواد اصلی آن گوشت، ماهی و قارچ است.

رستوران ميلان

شاید یکی از دلایل محبوبیت این غذای ایرانی در دنیا، استفاده از مغز آجیل و پوست میوه در آن باشد و طعم عالی آن نیز مزید علت شده تا این غذا جزء محبوب ترین غذاها در دنیا باشد. لازم به ذکر است در برخی از مناطق ایران و مخصوصاً در مناطق مرکزی کشور می توانید آجیل پلو خوشمزه تر و اصیل تری میل کنید. روش پخت این غذا بدین صورت است که ابتدا گوجه و بادمجان سرخ می شود و در ادامه در کنار گوشت تفت داده شده با پیاز، قرار داده شده و پخته می شود. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی سرو می شود و درصورتی که فرد نخواهد برنج بخورد می تواند این خورشت خوشمزه را با نان میل کند. مواد تشکیل دهنده این غذا در دستور اصلی، گوشت خروس یا گوشت اردک به همراه گردو، پیاز، رب انار، زعفران و کمی شکر است. البته در بعضی از دستورها از دانه انار ترش نیز در این خورشت استفاده می شود.

شهر سعرد را باید خانه غذای ترکی پرد پیلاوی یا همان پرده پلو دانست. ظرفی مبتنی بر برنج که در خمیر آغشته به کره پیچیده شده در کوره پخته می شود و گرم گرم سرو می شود. برش های نازک گوشت دونر را با احترام خاصی روی تکه های نان پیتا تپل قرار داده و در سس گوچه فرنگی تازه غوطه ور می کنند. این غذای ترکی از دال عدس، بلغور ریز، نمک، پایز ریز خرد شده، تره فرنگی، گوجه فرنگی و سس تند فلفل قرمز و گشنیز خرد شده تهیه می شود. نسخه های بیشماری از این میان وعده لذیذ در سراسر ترکیه وجود دارد اما نسخه ی شیره انار ترش (رب انار مایع) و فلفل حلبی آن بسیار محبوب است. کیسیر یکی از غذاهای ترکیه ای است که شباهت زیادی به سالاد تبولی لبنان دارد.