لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی
انتشار: خرداد 24، 1400
بروزرسانی: 17 تیر 1404

لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی

لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی

تنوع تهیه غذا با مرغ و قارچ این اجازه را به شما می دهد که هربار با یک طعم جدید آن را سرو کنید. خوراک مرغ و قارچ به علت وجود مواد اولیه گوناگون دارای عطر و بوی بی نظیر است. تهیه این غذا منوط به استفاده از سبزیجات تازه، کیفیت خوراک را چند برابر افزایش می دهد.

  • نام دیگر آن کوفته قلقلی بوده و دارای طعم و ظاهری جذاب می باشد.
  • سرو این غذا با سس مخصوص و سبزیجات پخته می تواند طعم فوق العاده ای به آن بدهد.
  • این غذای محبوب ایرانی که تقریبا در مجالس مهم و عروسی ها سرو می شود، یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است.
  • فسنجان با اصالت شمالی خود طعم ویژه و مخصوصی دارد که می تواند باب میل مهمان های شما باشد.
  • این کباب خوشمزه هم مانند کباب تابه ای از منازل به رستوران ها منتقل شده است.
  • شاید برای کسانی که میل به خوردن پیاز پخته ندارند، این میل ایجاد شود که این غذا را امتحان نکنند اما این بزرگترین اشتباه شما خواهد بود.

در بین انواع کوکوها شاید کوکوی بادمجان نامی نا آشنا باشد، اما گزینه خوبی به عنوان غذایی سبک و آسان می باشد. برای تهیه این غذا بادمجان ها را رنده کرده و یک ساعت به ان ها استراحت داده و سپس تخم مرغ به همراه ادویه و گردو به آن اضافه می کنیم و درون روغن سرخ می نماییم. کوفته و دلمه ها نیز به همان دلیل قومیت های مختلف در کشور پهناور ایران شکل ها و طعم های بسیار متنوعی دارند. و اما کله پاچه که در میان ایرانی ها طرفداران و مخالفان زیادی دارد و در این نظر سنجی نیز تا مرحله دوم پیش رفته است، به عنوان یک غذای عجیب برای توریست ها شناخته می شود. شاید برای شما هم جالب باشد که ببینید وقتی توریست ها کله پاچه را امتحان می کنند در حالی که هیچ تصور و پیشینه ذهنی از طعم و ماهیت آن ندارند، چه واکنشی از خود نشان می دهند.

»\xa0 طرز تهیه انواع کوفته \xa0«

اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است از غذاهای سلطنتی به حساب میاد! مندی در واقع یک بشقاب برنج به همراه گوشت است که به طور سنتی در تنورهای زیر زمینی درست میشه. این غذا اونقدر خوشمزه است که دوس داری برای چندین بار هم تستش کنی. این غذا یه غذای ملی در کشور بلژیک است و ترکیبی از صدف های دریایی ماسل با سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه. هنگام درست کردن آش غلغل از مقدار زیادی زردچوبه استفاده می شود و دقیقاً به همین دلیل است که رنگ این آش، زرد است. آش غلغل بیشتر در ماه مبارک رمضان و روزهای سرد سال مصرف می شود تا بدن را گرم و پرانرژی نگه دارد.

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی و اصول پخت خورش به آلو

آنچه که این غذا را خاص می کند، ادویه ها و موادی است که برای تهیه آن استفاده می شود که با عنوان «آچار» می شناسند. اکثر خانواده های سنتی در این منطقه، خود آچار را در منزل تهیه می کنند. مواد تشکیل دهنده آچار شامل بلغور گندم آب پز شده، پیاز، نمک، زیره سبز، تخم شوید، رازیانه، فلفل سیاه و زردچوبه است.

صبحانه سالم و ساده ایرانی

سالمون برگر از فیله ماهی سالمون تهیه می شود و برای بچه هایی که طعم غذا های دریایی را دوست ندارند یک گزینه ی هیجان انگیز است تا از این طریق به این مدل غذا ها علاقه مند شوند. نان ذرت با هات داگ هم یک غذای نونی خوشمزه است که خیلی سریع هم آماده می شود، خانم هایی که به دنبال غذای خوشمزه بدون برنج هستند و زمان کمی دارند این غذای سریع کارشان را راه می اندازد. مواد اولیه خود را آماده کنید درست کردن نان ذرت با هات داگ اصلا پیچیده نیست و فقط به فر، کمی آرد و نیم ساعت وقت نیاز دارد. به پیاز، زردچوبه و فلفل بزنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه ها گرفته شود. در اولین مرحله از طرز تهیه کشمش پلو مازندرانی، برنج را به مدت حداقل ۱ ساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید. مرغ را به خوبی بشویید و به مکعب هایی با قطعات دو سانتی متری خرد کنید.