معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون
انتشار: شهریور 14، 1400
بروزرسانی: 17 تیر 1404

معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون

معرفی 32 تا از خوشمزه ترین غذاهای محلی ایران + عکس سفرزون

شاید بتوان گفت یکی از خوشمزه ترین غذاهای منطقه قفقاز را در این کشور خواهید دید که از ترتیب سرو متفاوتش غافل گیر می شوید و از طعم های منحصر به فردش لذت می برید. برای عاشقان کباب همیشه راه حلی هست، چرا که این عشق جزو معدود اشتراکات ابنای بشر در هر نقطه از کره زمین است. متسوادی را می توان یکی از بهترین غذاهای گرجستان برای عاشقان کباب و گوشت دانست.

  • مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.
  • به این ترتیب ابتدا آرد را الک کرده و سپس با نمک و آب مخلوط می کنند، سپس آن را ورز می دهند تا شبیه به دانه های عدس یا ماش شود.
  • این غذای مغذی و پرکالری، با کنار هم قرار گرفتن گوشت چرخ کرده و برنج و تخم مرغ سبزی های خشکی مثل نعنا پخته می شود.
  • این خورشت اصیل کرمانشاهی ظاهری شبیه به قیمه دارد و سرشار از آهن و پروتئین است.

قاتق در زبان محلی به معنای خورش و خوراک است و باقلا یا «پاچ باقلا» که به نام باقلای سفید نیز شناخته می شود، ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا است. تباهگ یکی از لذیذترین و قدیمی ترین غذاهای محلی استان سیستان و بلوچستان است که در خارج از این استان و کشورهای همجوار عربی خلیج فارس نیز به عنوان یک سوغاتی باارزش، شناخته می شود. تباهگ در واقع، یک روش نگهداری از گوشت است که پس از آماده شدن، از آن یک خوراک لذیذ یا پلو بلوچی درست می کنند. تباهگ، از گوشت گوسفند یا بز ورقه شده، نمک، فلفل و پودر انار درست می شود و طعمی فوق العاده دلچسب دارد.

کتاب آشپزی و شیرینی پزی آشپزباشی اثر جمعی از نویسندگان

شما می توانید از رب گوجه فرنگی نیز برای خوش رنگ کردن پلو عربی استفاده کنید. البته علاوه بر دوش کباب، در این رستوران انواع کباب های چنجه، کوبیده، جوجه ترش، فیله کباب، کباب کوبیده بناب نیز سرو می شود. رستوران رازقی یکی از بهترین رستوران های رشت از نظر مردم است.

ترش تره

از آنجایی که کله کندی کیش از غذاهای شناخته نشده و کاملا سنتی و محلی است؛ اطلاعات زیادی از دستور آن در دسترس نیست. ولیکن با توجه به دستورهای موجود، این غذای بی نظیر با جداکردن سر ماهی از بدنه، معطرکردن آن با سبزیجات و ادویه های تند جنوب و همچنین روغن طبخ می شود. نوع این ماهی نیز، ماهی ساردین پهلو طلایی است که در اهالی بومی جنوب کشور به آن ماهی عومه می گویند. علت نام گذاری کله کندی نیز به نحوه ی پاک کردن ماهی برمی گردد که سر آن را جدا کرده و گوشت بدن ماهی ساردین یا عومه را طعم دار می کنند. اگر به دنبال تست کردن آن هستید بهتر است در زمان سفر به جزیره کیش، سری به رستوران های سنتی کیش بزنید.

معرفی انواع نان اصیل ایرانی خوشمزه + نکات تهیه

اگه میخواین فردا صبح برای یک صبحانه سالم املت بپزید میتونید تابه رو به همون صورت در یخچال بگذارید. برای استفاده در روزهای دیگه میتونید مخلوط گوجه و پیاز رو فریز کنید. حالا برای تهیه املت کافیه گوجه و پیاز رو گرم کنید و تخم مرغ رو بهش اضافه کنید. به نظرم یکی از دلایل اصلی اینه که فکر میکنیم تهیه صبحانه سالم و خوشمزه زمان و انرژی زیادی از ما میگیره. شاید فقط برای مهمونی و روزهای تعطیل اون همه زحمت توجیه پذیر باشه. این ترکیب جدید دوباره کباب می شود و غذای جرگ و بز تحویل شما داده می شود.