۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست
انتشار: اسفند 12، 1399
بروزرسانی: 17 تیر 1404

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

با رهی نو همراه باشید تا سری به شیرین ترین بخش ماجرا، یعنی غذا گردی و غذاهای محلی شیراز بزنیم. کبه عربی که همراه با عرب ها به خوزستان آمده، کمی به سمبوسه شبیه است؛ اما شکل بیضی دارد و پیش از سرخ کردن، آن را درون لایه ای از برنج پخته شده می پیچند. مواد داخل آن را هم مانند سمبوسه به دلخواه تغییر می دهند؛ اما به طور معمول از گوشت چرخ کرده، لپه و برنج برای مواد داخل آن استفاده می شود. کسانی که طرفدار غذاهای شیرین هستند به این مواد کشمش هم اضافه می کنند.

  • این غذا در ظاهر شبیه به خوراک لوبیاست؛ اما در اصل برای تهیه آن از بادمجان، سیب زمینی، گوشت خورشتی، لوبیا و غوره هم استفاده می شود.
  • نازخاتون یکی از چاشنی های مازندرانی است که در کنار غذاهایی مانند عدس پلو، شامی کباب و خوراک مرغ مصرف می شود.
  • اگر به آشنایی با صنایع دستی استان قم علاقه دارید برایتان مفصل از این هنرهای دستی ارزشمند گفته ایم و پیشنهاد می کنیم آن را از دست ندهید.
  • بابلرود با گذر از شهرهای مختلف، نهایتا به شهرستان بابلسر می رسد و به دریای خزر می ریزد.
  • پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آن ها را بسابید.

مردم بلوچ در گذشته برای جلوگیری از فاسد شدن گوشت، آن را درون پودر انار و نمک قرار می دادند و سپس برای چند روز زیر نور آفتاب می گذاشتند تا خشک شود. امروزه هم از این گوشت خشک شده برای تهیه غذا از جمله تباهگ استفاده می کنند که یکی از بهترین غذاهای محلی ایرانی است. برای تهیه این غذا، گوشت خشک شده را در آب می جوشانند و از آن آن برای طبخ برنج استفاده می کنند.

یریش از غذاهای محلی کیش

اگر شما غذاهای محلی شمالی دیگری را می شناسید، حوشحال می شویم به ما هم معرفی کنید. البته این غذا در زنجان، قزوین، شیراز یا دیگر شهرهای ایران نیز طبخ می شود، اما دستور پخت متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند. خورش شش انداز به دلیل طبع گرمی که دارد، اغلب در روزهای سرد زمستان یا در ایام خاص مانند عید نوروز تهیه می شود.

آدرس رستوران حسن رشتی نوشهر

چلو کباب یکی از غذاهای درباریان و اعیونی های تهران قدیم بود که به لطف یک آشپز دربار به بازار تهران راه پیدا کرد و بعد از آن همگانی شد. چلو کباب نایب اولین کبابی بازار تهران بود، این کبابی حدود 5 نسل را شامل می شود که بیش از 130 سال سابقه دارد. اولین آشپز و راه انداز چلو کباب حاج نایب غلامحسین معروف به نایب بزرگ بود که در سال 1254 اولین چلوکبابی را افتتاح نمود.

بعد از آماده شدن بزقرمه می توانید آن را با نان تافتون محلی کرمان و مقداری سیرداغ نوش جان کنید. دلمه برگ مو ازجمله غذاهایی محسوب می شود که نیاز به توضیح و معرفی ندارد. این غذای لذیذ که در نقاط مختلف ایران به شکل های مختلف طبخ می شود، از دیگر غذاهای معروف لرستان است. این غذای محبوب از موادی نظیر گوشت چرخ کرده، لپه، برنج، سبزی معطر و برگ مو تهیه می شود. چکدرمه ترکمنی یکی از لذیذترین غذاهای محلی استان گلستان است که رستوران کاسپین در بندر ترکمن این غذا را خوشمزه تر از تصورتان می پزد.