
بروزرسانی: 17 تیر 1404
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
10 تا از بهترین غذاهای گیلان
از آنجایی که این سوپ خیلی ساده و سریع پخته می شود، طرفداران زیادی دارد. ترخینه از پختن بلغور گندم یا جو در دوغ ترش، به مدت ۱۰ روز تهیه می شود. شما می توانید تجربیات، نظرات و سوالات خود را درباره بهترین غذاهای محلی اصفهان در بخش زیر کامنت کنید. به پلو دیگر غذا در لیست غذاهای محلی اصفهان می باشد که ترکیبی از برنج دم کرده، زعفران تربت حیدریه و میوه به و آلو تهیه می شود.
- درست است که فلافل به عنوان یک غذای محلی خوزستانی معرفی می شود اما محبوبیت و قیمت مناسب آن باعث شده که در تمام شهرهای ایران مغازه های فلافل فروشی زیادی وجود داشته باشد.
- پلو هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی جنوبی است که اصالت آن به بندرعباس برمی شود؛ البته هزاری در استان های مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود.
- با\xa0اجاره سوئیت و ویلا در قزوین مشکل اقامت در این شهر را هم نخواهید داشت و با خیال آسوده می توانید در قزوین بگردید و از سفر لذت ببرید.
- اگر عاشق خورش هایی با طعم ملس هستید، پس طعم این خورش را نیز حتماً دوست خواهید داشت.
کاروانی غذای دیگر ابیانه است که شبیه به کله جوش می باشد و از کشک ساییده شده با نعناع و پیازداغ تهیه می شود. جوبن غذایی لذیذ است که با جوی ترش درست می شود و آردینه را نیز با سبزی های محلی و دوغ تهیه می کنند. یکی از کباب های پرطرفدار ایران که به شیشلیک شباهت دارد دنده کباب کرمانشاه است. برای تهیه این غذای خوشمزه تکه های دنده گوسفندی را در مخلوطی از سیر، روغن زیتون، پیاز، سماق، سیر، رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده و لیمو ترش می خوابانند و در نهایت آن را روی منقل کباب می کنند. به شما پیشنهاد می کنیم که خوردن آن را در سفر به کرمانشاه و بعد از اجاره ویلا در این شهر، به ویژه کباب مغازه های کبابی طاق بستان، را از دست ندهید.
بهترین هواپیماهای مسافربری ایران را با عکس بشناسید!
شیرین پلو یا نثار پلو، یکی از لذیذترین و مجلسی ترین غذاهای سنتی استان قزوین است که طبخ و سرو آن در گذشته بسیار رایج و مرسوم بوده است. جالب است بدانید که در گذشته در مهمانی های مجلل و رسمی، شیرین پلو، اولین انتخاب و قیمه نثار، دومین انتخاب بود. این پلوی خوشمزه قزوینی ها معمولا با مرغ یا گوشت قرمز طبخ می شود.
شهرهای پر بازدید
اکبر مشتی از خدمه دربار قاجار بود و پس از انقراض سلسله قاجاریه، در حوالی میدان راه آهن مغازه بستنی فروشی خود را با نام «اکبر مشدی» افتتاح کرد. اکبر مشتی اعتقاد داشت بستنی ایرانی باید با بستنی های خارجی تفاوت داشته باشد. در سال 1392 تعدادی از باستان شناسان ایرانی و ایتالیایی در گورهای کشف شده در محوطه باستانی چلو در استان خراسان شمالی، ظروف سفالی یافتند که در آن بقایای کله و پاچه دیده می شد. به گفته کارشناسان، در کنار برخی اجساد، ظرفی به شکل کاسه گذاشته شده است که در آن بقایای سر گوسفند و چهار پاچه قابل رویت است. این موضوع نشان می دهد که احتمالا کله پاچه غذای محبوب آن ها بوده که پس از مرگ به آن ها هدیه شده است. بین غذاهای ایرانی برای یک مهمان ویژه، هیچ گزینه ای بهتر از خورشت فسنجان وجود ندارد، البته به شرطی که غذاهای شیرین و ملس را دوست داشته باشد.
برای طرز تهیه کباب کوبیده باید گوشت چرخ کرده گوسفندی را به خوبی مرینیت کنید و ورز دهید و بعد به سیخ بزنید. این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، می توانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید. برای درست کردن یک لیست غذای ایرانی از میان انواع غذاهای ایرانی، کافی است این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش را مطالعه کنید.