آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه
انتشار: بهمن 12، 1399
بروزرسانی: 17 تیر 1404

آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه

آموزش طرز تهیه سمبوسه گوشت و اصول سمبوسه سیب زمینی خوشمزه

انواع سمبوسه به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای کودکان دلبندتان و البته همه ی اعضای خانواده ی شماست. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید ولی حواستان باشد در مصرف غذا های سرخ کردنی و فست فود ها زیاده روی نکنید. در ادامه نان های لواش را به صورت طولی با اندازه ۱۰ در ۳۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس ۱ قاشق سر پر از مواد سیب زمینی در ابتدا هر نان قرار داده و آنرا به صورت مثلثی جمع می کنیم.

  • در مرحله چهارم از تهیه سمبوسه باید مواد آماده شده را داخل نان لواش بپیچید.
  • برای این کار به مواد اولیه دستور فوق 400 گرم سینه یا فیله مرغ خرد شده، یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • به همین دلیل توصیه می کنیم برای درست کردن سمبوسه در تعداد زیاد و برای مهمانی ها از فر استفاده کنید.
  • سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد.
  • داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم.

این مواد برای 12 نفر کفایت می کند.برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز نگینی شده را به همراه ادویه ها تفت دهید. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و بین 15 تا 20 دقیقه مواد را تفت دهید تا سیب زمینی کاملا پخته شود. در 3 تا 4 دقیقه پایانی نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی یکی از انواع سمبوسه ها می باشد که می توانید به راحتی آن را برای شام و نهار تهیه کنید.

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه سیب زمینی بدون مرغ و گوشت

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید. پیاز را به سیب زمینی و سبزی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید. در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله پنجم :سرخ کردن سمبوسه ها

موقع ریختن مواد داخل نان لواش روی آن ها مقداری پنیر پیتزا بریزید، نان ها را به صورت مثلی بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید. لازم به توضیح است که به طور معمول طرز تهیه سمبوسه با نان لواش پیش می رود، اما شما می توانید از خمیر یوفکا نیز به عنوان جایگزین استفاده کنید. موادی که در ادامه می آید برای 4 نفر مناسب است، در صورت نیاز، با حفظ نسبت ها، مواد سمبوسه گوشت را دو یا چند برابر کنید تا سمبوسه های بیشتری داشته باشید. به علاوه در نظر داشته باشید که انواع سمبوسه با گوشت چرخ کرده با اضافه کردن مواد دیگر چون سبزیجات معطر، قارچ و …، تنوع پیدا می کنند. به این شکل شما می توانید انواع سمبوسه با طعم های جدید را در منزل آماده کنید. پس از اینکه پیاز سبک شد، زردچوبه را به همراه فلفل قرمز و مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

طرز تهیه کال کباب رشتی، غذای رشتی با طعم بادمجان دودی

سمبوسه سیب زمینی در دسته غذاهای سریع و سرخ شدنی قرار میگیرد و بیشتر توسط فست فود ها ارائه ی شود. سمبوسه در واقع نانی است که داخل آن با مواد غذایی دیگر پر شده و سپس سرخ می شود. اگر چه تهیه سمبوسه به ظاهر کار ساده ای است اما برای درست کردن یک سمبوسه خوب و خوشمزه باید نکات اساسی طبخ آن رعایت شود. سمبوسه یک غذای لذیذ ایرانی است که در مناطق جنوبی و شرقی ایران طبخ مخصوص را نیز دارد و در سراسر ایران به عنوان یک خوراکی بسیار خوشمزه و محبوب شناخته شده است. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی، هندی، عربی و افغانی در کشورهای مختلف جهان معمولاً سرو می شود.