
بروزرسانی: 17 تیر 1404
شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران
شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران
تفاوت قطاب یزدی با قطاب عسلی هم استفاده از عسل به جای پودر قند است. اگر حتی یک بار هم به یزد رفته باشید، قطعا قطاب را امتحان کرده اید. قدمت این شیرینی یزدی به دوره قاجار بر می گردد و امروزه می توان آن را در دو نوع قطاب یزدی و قطاب عسلی خریداری کرد. کلمپه یک شیرینی مغزدار است و مغز آن از خرما و گردو درست شده است. ترکیب باورنکردنی عطر دارچین و هل، با بوی خرمای کرمان، شما را به حال و هوای نخل های کرمان خواهد برد.
- برای تهیه این غذا، ابتدا گندم را می کوبند تا پوست آن جدا شود، سپس آن را در شیر می خوابانند تا نرم شود.
- این آش خواص درمانی مجربی دارد و بهترین انتخاب در فصل های سرد است.
- برساق یکی از شیرینی های محلی و همچنین سوغات پرطرفدار لرستان است.
- علاوه بر گوشت گوسفند، گوساله و مرغ و بوقلمون می توانید با حذف گوشت، غذایی کاملا گیاهی داشته باشید.
طرز تهیه خورش کدو مسما بسیار راحت است و در آن علاوه بر گوشت، از انواع گوشت استفاده می شود. بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید. «خورش آلو»، از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و اصیل است که با مرغ، گوشت قرمز یا کوفته قلقلی درست می شود.
خورش هویج
خرما پلو یکی از غذای اصیل و مقوی اهوازی است که می توان آن را برای وعده سحر یا افطار در ماه مبارک رمضان سرو کرد. خرما پلو، یک غذای مجلسی و فوق العاده لذیذ برای سرو در مهمانی ها نیز است که با مواد مختلفی درست می شود. این غذا را می توان با گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ، خرما، برنج، کره، زعفران و ادویه درست کرده و با کشمش پلویی، زرشک، پیاز داغ، خلال پسته و بادام تزئین کرد. قوروت بادمجان یکی از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان و بیرجند است که برعکس بلغور پلو، طرز تهیه مشکلی دارد؛ زیرا برای آماده سازی آن باید کشک را سابید. قوروت بادمجان با کشک بیرجندی معروف به قروت درست می شود که در صورت عدم دسترسی به آن، باید خودتان آن را در خانه تهیه کنید.
خورش آلو مسما
این خورشت که از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است را با ماهی جنوب، تمبر هندی و سبزی معطر می پزند. بهترین ماهی ها برای قلیه ماهی سنگ سر، سالمون، شیر و هامور هستند. قلیه ماهی از غذاهای سنتی اهواز، بوشهر، هرمزگان و جنوب بلوچستان محسوب می شود. در جهان امروز به واسطه تکنولوژی و کتاب های آشپزی غذاهای فرنگی و دستورات جدیدی از غذاهای مختلف وجود دارند. انتخاب غذاهای محلی ایران به یک سبک تبدیل شده و دیگر مختص همان شهر مبدا نیست. رستوران های زیادی در شهرهای مختلف سعی در پخت اصیل ترین غذاهای ایرانی هر شهر را دارند.
پس اگر به هرکدام از شهرهای این استان سفر کردید حتماً رژیمتان را کنار بگذارید و یک وعده اکبر جوجه اصل که از مرغ سرخ شده و رب انار اصیل مازندرانی درست می شود را نوش جان کنید. در کنار آن انار دانه شده و پیازداغ و رب انار هم در حال سرخ شدن هستند. بعد که سس و مرغ آماده شدند، این مواد با هم ترکیب می شوند و حسابی می پزند.