غذاهای معروف دنیا و معرفی لیست بهترین و مشهورترین غذاهای جهان
انتشار: شهریور 13، 1401
بروزرسانی: 17 تیر 1404

غذاهای معروف دنیا و معرفی لیست بهترین و مشهورترین غذاهای جهان

غذاهای معروف دنیا و معرفی لیست بهترین و مشهورترین غذاهای جهان

ترکیبی از گوشت، سبزیجات، لوبیا، برنج و ادویه های مختلف را باید چند ساعتی پخت تا آماده تبدیل شدن به یخنی لوبیا شود. بعد این مواد پخته شده له و مخلوط می شوند تا به ترکیبی شبیه حلیم برسند. پختن این غذا کمی صبر و حوصله نیاز دارد؛ اما اگر به اصفهان سفر کردید، کافی است سری به حلیم فروشی ها یا رستوران ها بزنید تا بتوانید این غذای خوشمزه را امتحان کنید. آلو مسما از آن غذاهای اصیل ایرانی است که با طعم ترش و شیرینش دل خیلی از مسافران شهر گیلان را به دست آورده است.

  • یکی از بهترین رستوران های اصفهان که در این محله قرار دارد رستوران خوان گستر در طبقه همکف هتل جلفاست.
  • معمولاً در آن قارچ ، نارگیل، کنسرو آناناس ، نارنگی یا پرتقال با سس های مختلف مثل سس مایونز مورد استفاده قرار می گیرد.
  • اول برنج و ماش را مثل عدس پلو درست کنید و بعد از اینکه برنج حاضر شد و در زمانی که هنوز داغ است، آن را در دیس بریزید و ارده را به آن اضافه کنید.
  • موساکا یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیا است که مواد اولیه اصلی آن بادمجان است.

دانه های غذا به صورتی است که سلامت دهان و دندان پت شما را تضمین می کند و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. غذای وی پت با استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه، پیشرفته ترین فرمولاسیون و بالاترین استانداردهای بهداشتی بین المللی در ایران تولید می شود. غذای خشک لذیذ بچه گربه یو اس پت علاوه بر پرورش مناسب گربه شما از همان ابتدا در طول ماه هایی که رشد شدید دارد تامین نیازهای غذایی گربه شما را به طور کامل برآورده می کند.

کوکو سبزی؛ بازی طعم و عطر

آشپزان چیره دست بوشهری با ادویه های محلی، ماهی و … جادو می کنند و به همین خاطر غذاهای جنوبی و بوشهری بین کل مردم ایران محبوب هستند. 2 تا از معروف ترین دم پختک های تهرانی و ایرانی دم پختک گوجه و دمپختک باقالی است. دمپختک گوجه یا استانبولی با گوجه فرنگی و گاهی سیب زمینی و دمپختک باقالی با باقالی مخصوص این غذا که به راحتی در دسترس است تهیه می شود.

روش درست کردن پیراشکی سیب زمینی ولزی به سبک انگلیسی

این سوپ مختص به کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند مالزی، سنگاپور، اندونزی و تایلند است. ترکیبات این سوپ شامل نودل برنج یا رشته فرنگی، شیر نارگیل، گوشت مرغ، ماهی یا میگو، همراه ادویه های تند و آتشین مانند سس بسیار تندی به نام سامبال (Sambal) و تمبر هندی است. یکی از لذت های این غذا وجود ادویه های تند و طعم آتشین آن است. پاستا خامه ای پومودورو (Pasta Pomodoro) یک غذای ایتالیایی ساده و لذیذ و یکی از غذاهای خارجی بدون گوشت است که شامل پاستا و سسی تهیه شده از ترکیب گوجه فرنگی و خامه می باشد. این غذا به طور سنتی با استفاده از انواع پاستا مانند سپاگتی یا پنهه درست می شود.

مزه این غذا آن زمانی لذیذ تر می شود که با نان سنگگ و سبزیجات تازه میل شود. بورک (Borek)این غذا یکی از صبحانه های معروف ترکی است اما مردم ترکیه گاهی این غذای دلچسب را به عنوان میان وعده و عصرانه هم مصرف می کنند. بورک از پنیر و سبزیجات و گوشت تهیه می شود که در خمیر یوفکا پیچیده شده و در داخل فر پخته می شود و یا در داخل روغن سرخ می گردد. غذاهای ایتالیایی جرو بینظیر و خوشمزه ترین غذاهای ملل محسوب می شود.