بروزرسانی: 17 آذر 1404
لیونارد فود خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی 10 غذای لذیذ
لیونارد فود خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی 10 غذای لذیذ
در سراسر پرو رستوران های متعددی خواهید دید که این غذا را سرو می کنند. غذای نودلی میانمار غذایی است کمتر شناخته شده؛ اما هرچیزی ارزش امتحان کردن دارد چه برسد به غذا! نودل (Shan) به شرق میانمار تعلق دارد البته پخت این نودل در لائوس، تایلند و چین هم رواج پیدا کرده.
- این محصول با کیفیت، ایرانی است و در سراسر پنج قاره جهان عرضه می شود.
- کروسان ها نیز اخیرا طرفداران بسیاری از در سرتاسر جهان پیدا کرده اند .
- اکثر ما از غذاهای تکراری خسته شدیم و به دنبال غذاهای جدید و متفاوت برای ناهار هستیم.
- اینکه چه چیزهایی را باید در جیره غذاییمان قرار دهیم و از خوردن چه چیزهایی اجتناب کنیم، گاهی بستگی به فرهنگ، دین و باورهایمان دارد.
- برای تهیه یک ماهی قزل آلای کامل شما ابتدا باید فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- داخل ماهی تابه ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید.
غذا خوردن در رستوران های محلی و در خارج از مناطق توریستی مطمئنا ارزان است، اما به ندرت می توانید یک غذای لذیذ پیدا کنید. اما برای امتحان یک چیز خوشمزه و در عین حال ارزان می توانید به یکی از فروشگاههای معروف بستنی فروشی Coppelia بروید و بستی های شیرین آنها را امتحان کرده و از خوردن شان لذت ببرید. ماهی مالاتا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای دریایی مخصوص شمال ایران است. " خورش بادمجان " یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که طعم آن را نپسندد.
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل، غذای خوشمزه آلمانی
این غذا به روش های مختلفی طبخ داده می شود یک نمونه از آن از مواد اولیه ی زیر تشکیل شده است. خورشت فسنجان یکی از معروف ترین خورشت های ایرانی است که طعم بسیار لذیذی دارد. این غذا در دنیا دارای طرفداران زیادی بوده و کسانی که یک بار این غذا را خورده باشند معمولاً مایل هستند دوباره از این غذا بخورند. این پیتزا انتخاب مناسبی برای کسانی است که رژیم گیاه خواری دارند و علاقه چندانی به مصرف گوشت ندارند.
طرز تهیه کوکو هفت طبقه مجلسی و خوشمزه برای مهمانی های رسمی
مواد اولیه این غذا تخم مرغ، شیر و یا خامه و پنیر و گوشت، ماهی و یا حتی سبزی ها است. این یکی از بهترین راه ها واسه افرادیه که از غذاهای ایرانی خسته شده ن و دلشون میخواد به هنر آشپزیشون تکنیک های جدید اضافه کنن و با تخصص بیشتری آشپزی رو ادامه بدن. انواع «کاری» هند را می توان از محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاهای هندی به شمار آورد. کاری را در غذای هندی می توان مشابه خورش در غذای ایرانی در نظر گرفت که با طعم ها و مواد اولیه مختلف، همراه با انواع برنج یا با نان خورده می شوند. در این میان ویندالو، یک نوع کاری محبوب در منطقه گوا و بسیاری از سایر نقاط کشور هند است.
راس الحانوت، یک نوع ادویه مخلوط است که بیشتر در کشورهای شمال آفریقا مصرف می شود و گاهی اوقات برای مزه دار کردن گوشت و ماهی، یا مخلوط کردن با برنج به کار می رود. اینجرا در واقع پنکیک یا نان اسفنجی شکلی است که به همراه خوراک های مختلف اتیوپیایی خورده می شود. برای تهیه اینجرا، آرد حاصل از دانه های خاکشیر را با آب مخلوط کرده و به مدت چند روز آن را رها می کنند تا فرایند تخمیر انجام شود و سپس، آن را می پزند. این غذا، یکی از غذاهای بومی و ملی کشور اتیوپی و اریتره است.