19 نوع از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی و شام + عکس گل من و تو
انتشار: شهریور 19، 1401
بروزرسانی: 17 تیر 1404

19 نوع از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی و شام + عکس گل من و تو

19 نوع از بهترین غذاهای نونی برای مهمانی و شام + عکس گل من و تو

اگر بخواهیم از یک غذای خوشمزه و محبوب نام ببریم که تقریبا همه مردم دنیا از خوردن آن لذت می برند می توان به پیتزا اشاره کرد. عمدتا یکی از ویژگی هایی که قبل از سفر مورد توجه این افراد قرار می گیرد غذاهای معروف و محبوب افراد آن کشور است و همانطور که گفته شد نشانی از هویت آن کشور محسوب می شود. برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات تهیه خورشت قیمه بادمجان، به صفحه مربوطه در سایت دانوما مراجعه نمایید. برای آشنایی کامل و گام به گام در مورد مراحل و نکات تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، به صفحه مربوطه در سایت دانوما مراجعه نمایید.

  • این غذا از جمله غذا های بدون گوشت است که به دلیل وجود کشک در ان بسیار پرکالری بوده و به عنوان وعده ناهار توصیه می شود.
  • سعی کنید آن ها را فرآورده های گوشتی حتی در سفر دور نگه ندارید.
  • می توانید این مواد را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از فروشگاه های افق کوروش خریداری کنید.
  • مثلا کباب بنگالی و تنورچه، یکی از گران ترین وعده های غذایی در رستوران های سیستان و بلوچستان است یا کباب برنجی از کباب های پرطرفدار خراسان به حساب می آید.
  • مرصع پلو را می توان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد.

یکی از قسمت های لذت بخش سفر به جنوب ایران، خوردن غذای جنوبی است که واقعاً عطر و مزه ی انواع آن با دیگر غذاهای ایرانی فرق دارد. در این لیست غذا ایرانی، می توان خورش آلو اسفناج را نیز اضافه کرد. این غذا به دلیل طبع خنک داشتن مخصوص فصل های گرم سال است و غذایی خوشمزه و همچنین سرشار از ویتامین و آهن و پروتئین به حساب می آید. مواد لازم آن شامل اسفناج، گوشت قرمز و آلو است اما خواص زیادی را شامل می شود. این غذای ساده و ارزان هم می تواند به عنوان شام ساده و نونی به کار برود و هم یک صبحانه مقوی برای روزهای پرمشغله باشد.

۷. قیمه بوشهری

فلافل و سمبوسه از شناخته شده ترین غذاهای جنوب هستند که حالا در تمام شهرهای ایران نیز می توان آن را پیدا کرد؛ اما نباید از کنار فلافل داغ جنوب راحت بگذرید. نکته ی جالب اینجا است که فلافل با اینکه در جنوب بسیار محبوب است، اما شیوه ی پخت آن در هرکدام از شهرهای جنوب متفاوت است. یعنی بهتر است هم فلافل اهوازی را نوشِ جان کنید، هم فلافل خوزستانی و هم فلافل آبادانی. برای درست کردن فلافل جنوبی از نخود، سیب زمینی، پیاز، سیر، سبزیجات معطر به همراه مقدار زیادی ادویه های تند و شور استفاده می شود که باعث خوشمزگی این غذا می شوند. جنوبی ها فلافل را به همراه سس انبه و سس فلفل نوش جان می کنند تا تندی آن چندبرابر شود. خورش فسنجان یکی ازانواع غذاهای ایرانی می باشد که با رب انار و گردو و گوشت قرمز یا سفید تهیه می شود.

طرز تهیه غذاهای فوری مجلسی

خورش قیمه قدمت بسیار زیادی دارد و سابقه پخت این غذا به چندین قرن قبل می رسد. از آن جایی که قیمه – یا همان کیمه – واژه ای کاملا ترکی و به معنای گوشت قورمه شده است، می توان خواستگاه این غذا را به نواحی آذری زبان ایران نسبت داد. واژه یخنی در میان بعضی شهرها مانند کازرون و شیراز همچنان شنیده می شود و غذایی مانند آبگوشت است. در گذشته این غذا به عنوان غذای مهمانی شناخته می شد و در مهمانی ها به عنوان یک غذای مقوی در سفره قرار می گرفت.

در ادامه گردشی خوشمزه مابین غذاهای سنتی کاشان می زنیم و چند تا از معروف ترینشان را معرفی می کنیم تا با چشیدن این غذاها طعم خوشی به سفرتان ببخشید. البته لیست کامل تری از این غذاها را می توانید در مطلب غذا های محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید. این غذا با ترکیب موادی همچون ماهی صُبور، سبزی پلویی، سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله)، پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، تمبر هندی و رب گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذای سنتی با ترکیب ماهی، پیاز، سیر، زردچوبه، نمک، فلفل، سبزی قلیه (گشنیز و شنبلیله)، رب انار، تمبر هندی و روغن تهیه می شود.